Kranten, Tv gidsen, Tijdschriften
Rotterdams Dagblad
66% korting

Nu 4 weken voor slechts €9,75. Dat moet je gewoon proberen!

VARA 4 keer gratis
Gratis proefnummers

Het enige TV-tijdschrift van Nederland. Maak nu 4 weken geheel vrijblijvend kennis!

Boek, Film & Muziek
W.I.T.C.H. 

Witch is voor meiden van 8 tot 15 jaar die van magie houden. Stralend middelpunt zijn vijf meiden waarvan de initialen de naam van het blad vormen: Will, Irma, Taranee, Cornelia en Hay Lin. Zij zijn de hoofdpersonen uit de vervolgstrip. De dames zijn op het eerste gezicht een doorsnee vriendinnengroepje op een heel gewone middelbare school. Maar ze blijken geheime krachten te hebben, waarmee ze het kwaad kunnen bestrijden. Neem nu een halfjaarabonnement op W.I.T.C.H. en ontvang W.I.T.C.H. 6 keer bij je thuis voor € 21,90. Je ontvangt dit halfjaar 1 keer een uniek W.I.T.C.H. cadeautje!

Yes 

In Yes vind je alles over relaties, vrijen, mode, beauty, op jezelf wonen, shoppen, internet, astrologie en uitgaan. Yes biedt ontroerende, waargebeurde verhalen van lezeressen, onthullende interviews, vrolijke uitgaansreportages en trendy stapadressen. Yes houdt rekening met wat jij wilt lezen!
Yes For Less! Neem snel een abonnement op Yes, 10 nrs voor € 10,-.

Zo Zit Dat 

In Zo Zit Dat staat boordevol artikelen, foto`s en duidelijke tekeningen over sporten, techniek, computers, ontdekkingen en dieren. Elke maand vragen als: Drijven de werelddelen nog altijd uit elkaar? Hoe vangen ze een boef bij de politie? Wat is skimboarden? Hoe maken ze chocola? Nieuwsgierig? Dan is Zo Zit Dat jouw blad!
6 Nummers Zo Zit Dat voor maar € 12,50! Dat is wel € 5,20 korting!

Teletubbies 

Teletubbies Tijdschrift brengt iedere twee maanden de Teletubbies vriendjes in huis. Met in ieder nummer: Dipsy, Tinky Winky, Laa-Laa en Po, een voorleesverhaal, een kleurplaat, een poster en heel veel Teletubbies stickers.
Wanneer je nu een abonnement op Teletubbies neemt ontvang je de eerste 6 nummers voor maar € 13,-. Dat is ruim 20% korting!

Tina 

Tina staat iedere week weer bomvol populaire meidenstrips. En natuurlijk veel nieuwtjes over mode, de allerlaatste make-up trends, weetjes, tips voor je kamer en de allerlaatste nieuwtjes over tv- en popsterren. Tina helpt je met je problemen en is een echte vriendin!
Wil jij ook je vakantie vieren met Tina? Neem dan nu een abonnement en ontvang de eerste 12 weken Tina voor maar € 14,95.

Tip culinair

Koken is een feest! Wilt u feestelijk en uitgebreid koken, of juist snel en makkelijk? Tip Culinair staat iedere maand vol recepten voor snelle koks, praktische koks, lekkerbekken en kookfanaten! Maar dat is niet alles. Tip Culinair geeft ook veel informatie en laat u genieten van prachtige reportages. Nu 6 nummers voor maar € 15,95 !!

Top Sante

Gezond leven, lekker leven.
Top Sant้ is een tijdschrift dat je op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid, beauty en lichamelijke conditie. Top Sant้ staat elke maand vol interessante medische informatie.
Neem nu een abonnement op Top Sant้ en betaal voor de eerste 6 nummers slechts € 15,-. Je profiteert dan van bijna 30% korting!

Viva

Viva is een weekblad voor vrouwen die hun eigen keuzes maken. Een eerlijk en openhartig blad, voor diepgang en ontspanning. Persoonlijke verhalen nemen een grote plaats in, naast opvallende interviews en trends op het gebied van mode, wonen en beauty. Bovendien vind je in de Viva regelmatig leuke (reis-)aanbiedingen met aantrekkelijke kortingen!
Als je nu een abonnement neemt, krijg je Viva de eerste 26 weken voor maar € 26,- elke week in de bus. Dat is € 1,- per nummer!

Baby

Denk je na over moeder worden, ben je zwanger of heb je al (kleine) kinderen? In Viva Baby sta jij centraal! Dus lees je in Viva Baby nuchtere reportages over de veranderingen in je leven als je een kind krijgt, interviews met andere vrouwen (ook Bekende Nederlanders) en laten we de leukste zwangerschaps- mode zien. Maar ook krijg je praktische info over zwangerschap en bevallen.
Nu 4 nummers voor maar € 15,- !!

VT wonen 

VT Wonen is het meest inpirerende, veelzijdige ้n praktische woonblad van Nederland met elke maand: binnenkijken in persoonlijke interieurs, woontrends van vandaag, de leukste woonadressen, slimme indeelidee๋n en veel tips en praktische informatie.
Maak nu voordelig kennis: 5 nummers voor € 15,-. Dat is ruim 30% korting.

Vorstin 

Vorsten Royale is een prachtig ge๏llustreerd blad dat u werkelijk alles vertelt, niet alleen over ons eigen vorstenhuis, maar ook over alle belangrijke buitenlandse hoven. Word nu abonnee en u ontvangt Vorsten Royale vol met prachtige fotoดs, reportages, interviews en nieuwtjes. Een prachtig blad om te hebben en te bewaren.
Wilt u niets missen van de koninklijke gebeurtenissen, sluit dan nu een abonnement op Vorsten af. U krijgt 5 nummers voor slechts € 15,- !!

Kinderen 

In Kinderen lees je alles wat je weten wilt als je zwanger bent of (net) moeder: van je dikke buik tot babyverzorging, van pijn tijdens de bevalling tot fles- en borstvoeding, van het eerste hapje tot de eerste dag op de basisschool.
Nu een half jaar lang voor slechts € 16,75.

Knip Mode 

Ben je zo creatief dat je je eigen kleding maakt? Dan is Knip Mode echt iets voor jou. Knip Mode brengt elke maand de nieuwste zelfmaakmode, leuke accessoires en praktische schoonheidstips.
Neem nu een abonnement op Knip Mode en ontvang de eerste 6 nummers voor slechts € 19,50, een korting van ruim 30%!

Knippie 

Zelf de hipste mode maken voor je kids? Dan kan met Knippie Idee. Ieder seizoen brengt Knippie Idee de nieuwste tips en trends op modegebied voor kinderen, met patronen in de maten 86 t/m 176. De patronen zijn zowel voor beginnende als voor gevorderde naaisters.
Nu een jaarabonnement voor € 19,80.

Libelle

Libelle is het grootste en meest inspirerende vrouwenblad, dat elke week nieuwe verrassende onderwerpen biedt. Modenieuws, beautytips, echte verhalen, nieuwe recepten, idee๋n voor uw huis en veel meer.
Speciaal aanbod: 10 nummers voor maar € 15,-.

Living

Zin in Living!
Het enige tijdschrift over de leuke dingen van het leven. Met uitgebreid reizen, heerlijk koken en eten met vrienden, comfortabele mode, binnen kijken in bijzondere huizen, restaurants en hotels en in elk nummer een prachtig interview.
Nu een half jaar voor maar € 15,-.

Man of all Seasons 

Het tijdschrift voor mannen die van het buitenleven houden. De drukbezette en hardwerkende man die in zijn vrije tijd rust en ruimte zoekt. Dan gaat hij actief naar buiten. Varen op de rivier, lopen met de honden, vissen, zeilen over zee..... Gewoon om een frisse kop te halen, buiten te zijn, genietend van het seizoen. Hij houdt van het beste en geniet van de goede dingen van het leven.
4 nummers voor € 12,50.

Margriet 

Margriet staat iedere week boordevol indrukwekkende reportages en interviews en biedt inspiratie en informatie over mode, gezondheid, beauty en lifestyle. In Margriet staan achtergrondverhalen over actuele zaken en herkenbare verhalen over mensen die middenin de maatschappij staan. Margriet deelt emoties, geeft tips en biedt ontspanning.
N๚ 10 nummers voor slechts € 15,- !!

Marie Claire 

In Marie Claire vind je de nieuwste trends op het gebied van mode, beauty, wonen en cultuur. Maar Marie Claire kijkt verder: je blijft op de hoogte van wat vrouwen beweegt, overal ter wereld. Fascinerende reportages, interviews en achtergrondverhalen over thema`s die je boeien. Marie Claire is jouw blad.
Pak je kans! 5 nummers voor slechts € 15,-!

Maxim 

Maxim bedient de lezer op zijn wenken. Alles wat hem interesseert, vindt hij terug in zijn lifestyle-magazine: mode, adventure, gadgets, auto’s, sport, misdaad, human interest en vrouwen. V้้l vrouwen. Nationale en internationale celebrities. Maar ook: buurmeisjes.
Neem nu een proefabonnement op Maxim en ontvang 5 nummers voor maar € 12,50 (i.p.v. € 20,-). Na 5 nummers stopt het abonnement automatisch.

Midi 

Midi is een maandblad voor zelfbewuste, actieve vrouwen. Vrouwen die wat verder in het leven zijn en al veel keuzes hebben gemaakt. Vrouwen die blijven openstaan voor nieuwe ervaringen en hun kennis willen verrijken. In Midi vinden zij de onderwerpen die aansluiten op hun interesses.
Neem nu een halfjaarabonnement voor slechts € 16,- i.p.v. € 21,-.!

More Than Classic

More Than Classic is h้t tijdschrift over internationaal wonen en leven in stijl. Met de mooiste modern-klassieke interieurs in binnen- en buitenland, lekker eten en drinken, exclusieve reisreportages, interviews met vermaarde ontwerpers en decorateurs, toonaangevende woonwinkels en nog veel meer.
3 nummers voor maar € 12,50! Dit is ruim 30% voordeel voor nieuwe abonnees! Meer dan 500 paginaดs pure inspiratie!

REVU 

Opini๋rend, eigenzinnig, onthullend en spraakmakend. Dat zijn de artikelen, interviews en fotoreportages in Nieuwe Revu! Nieuwe Revu biedt u wekelijks een sterk staaltje journalistiek met een flinke dosis entertainment. Dit eerlijke blad informeert een breed publiek, geeft stof om over mee te praten en brengt als geen ander de feiten aan het licht.
Nieuwe Revu 10 nummers voor 12,50!

Nouveau 

In Nouveau staat alles wat het leven aangenaam maakt: mode en interieur, bloemen en tuinen, lekker eten en koken. In Nouveau staat ook alles wat het leven interessant maakt: medische informatie, reisreportages, culturele achtergronden.
U ontvangt 5 nummers voor € 15,- i.p.v. € 24,60. Dat is ruim 26% korting !!

Ook 

Ook! het tijdschrift voor Opa, Oma en (klein) Kinderen. Ook! Voor iedereen tussen de 50 en 65 jaar die geniet van het leven... die vader en moeder zijn... maar ook opa en oma... en een eigen leven hebben met een relatie, vriendschappen, werk en hobbies.
Neem nu een abonnement op Ook! en ontvang de eerste 6 nummers voor maar € 15,-

Ouders van Nu

Meer dan ooit het blad van deze tijd voor Ouders van Nu. Wil je alles weten over zwangerschap, bevalling en je leven daarna? Ouders van Nu staat voor deskundigheid en autoriteit en is een bron van herkenning. Ouders van Nu steunt je met re๋le, praktische tips en idee๋n.
Neem nu een abonnement en ontvang het eerste halfjaar voor slechts € 16,75.

Panorama

Panorama is voor alle nieuwsgierige mannen van Nederland, die houden van lezen en mooie foto`s. Voor mannen die iets meer willen weten dan wat televisie en kranten bieden. Kortom, Panorama gaat over alles wat mannen boeit!
Neem nu een abonnement op het leukste mannenblad van Nederland en betaal voor de eerste 10 nummers maar € 15,-!

PCM 

Altijd al ge๏nteresseerd in nieuwe producten en ontwikkelingen op het gebied van hardware, software, internet en digitale gadgets? Dan is PCM het blad voor u. PCM, h้t Personal Computer Magazine voor de enthousiaste computergebruiker, staat elke maand vol met tips & trucs, onafhankelijke product-vergelijkingen, testen en praktische informatie.
Neem nu een voordelig abonnement en ontvang 4 nummers PCM voor maar € 13,-!

Playboy 

Playboy is er weer in geslaagd enkele aantrekkelijke en beroemde Nederlandse dames te strikken. Neem nu een abonnement op Playboy en mis geen enkele editie van het "celebrity-jaar" van Playboy!
5 Maanden lang alles wat mannen boeit voor slechts € 12,50!
Het stopt automatisch na deze periode.

Power Unlimited 

Is ie vet? Ja, hij is vet! En dik ook! Elke maand het heetste gamenieuws, de laatste roddels uit de bizz en onmisbare previews en reviews van alle nieuwe games. Of je nu een PC, Playstation2, Xbox, Gamecube of GBA hebt, Power Unlimited vertelt alles wat je moet weten.
Word nu abonnee van het vetste magazine van de Verenigde Staten van de Benelux! Neem dus nu een voordelig proefabonnement en ontvang Power Unlimited het komende halfjaar voor maar € 14,-.

Seasons 

Seasons is het tijdschrift voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Reizen naar plaatsen en streken waar je nog kunt genieten. Gerechten klaarmaken met pure en verse ingredi๋nten. Mooie kleding dragen van goede en duurzame kwaliteit. Dat is Seasons in een notendop. Echt iets voor u!
n๚ 8 nummers voor maar € 30,- !!

Sesamstraat 

In Sesamstraat Maandblad komt uw kind alle vriendjes van tv tegen. Bert & Ernie zijn er, maar ook Pino, Tommie, Ieniemienie, Elmo en vele anderen. Het is een vrolijk en verassend tijdschrift met leuke voorleesverhalen, leerzame doepagina`s en kleurplaten.
Neem n๚ voordelig een Sesamstraat halfjaarabonnement en ontvang 6 nummers voor € 13,-!

Story 

Story brengt iedere week het allerlaatste nieuws over ons koningshuis en Nederlandse en internationale showbizz. Met iedere week de meest onthullende verhalen en exclusieve fotoดs. Als u een abonnement neemt op Story bent u steeds volledig op de hoogte.
Nu meer dan 40% korting bij een abonnement op Story! U ontvangt Story 26 nummers lang voor maar € 1,- per week, dat scheelt meer dan 40% met de prijs in de winkel.

Donald Duck Extra 

Als je nu jaarabonnee wordt van Donald Duck Extra krijg je "De beste verhalen van Donald Duck nr. 120" helemaal gratis. En je krijgt een Donald Duck verzamelband cadeau ้n het nieuwste Donald Duck Vakantieboek helemaal gratis.
Als je nu een jaarabonnement neemt op Donald Duck Extra betaal je het eerste jaar slechts € 18,50 in plaats van € 22,75!

Eigen Huis en Interieur 

Eigen Huis & Interieur is een inspirerend woontijdschrift voor liefhebbers van design en architectuur. Met iedere maand het laatste nieuws over design, architectuur, boeken, trends, kunst, cultuur, shopping en restaurants.
Neem nu een abonnement op Eigen Huis & Interieur en ontvang de eerste drie nummers voor maar € 12,50. Dit is ruim 30% voordeel voor nieuwe abonnees!

Fancy 

Voortaan verschijnt Fancy iedere twee weken! Megadik & supershiny, boordevol hunks, liefde & relatie, mode, shopping, beauty, showbizz en natuurlijk het 8 pagina`s dikke Vrijen & Jij-dossier.
Neem nu een abonnement en krijg de eerste 15 nummers slechts € 25,-!

Flair 

Flair verrast je elke week. Met het laatste nieuws over mode en beauty, maar ook met reportages en interviews over mensen en dingen die jou interesseren. Plus alles wat je wilt weten over reizen, wonen, culinair, boeken en films. En natuurlijk wekelijks aanbiedingen en andere extraดs, zoals gratis boekjes, hotelkortingen en leuke cadeautjes.
Als je nu een abonnement op Flair neemt, ontvang je 26 x Flair voor maar € 30,-!

Groter Groeien

Groter Groeien is het enige blad van ouders voor ouders, over kinderen van 2 tot 8 jaar. In elk nummer:
Alles over opvoeden, de handigste tips en informatie, de leukste shopping-idee๋n, de mening van andere ouders, aanbiedingen en kortingen.
Groter Groeien groeit met je kind mee.
Neem nu een abonnement en ontvang 6 nummers voor slechts € 15,-!

GTO 

GTO is een blad met passie voor PK's. Acceleratie, actie en autoliefde zijn de sleutelwoorden voor GTO en genieten van auto's staat voorop! GTO is het blad voor de gepassioneerde liefhebber, dat de wereld van luxe en felbegeerde auto's bereikbaar maakt.
Nu 3 nummers voor maar € 10,- !!

Home and Garden 

Home and Garden is een tijdschrift dat staat voor een way of life: genieten van tuinen ้n het buitenleven. Home and Garden dekt de inhoud helemaal: de tuin is belangrijk, maar ook de inrichting van je huis, met stoere houten meubelen, een landelijke keuken.
Word nu abonnee en betaal voor de eerste 6 nummers slechts € 17,95.

Kijk 

Ruimtevaart, Formule 1, straaljagers, snowboarden, computers, tornado`s, aliens, games, robots... je leest het in Kijk. Unieke informatie over spannende onderwerpen met spectaculaire foto`s! Kijk biedt elke maand het laatste nieuws over techniek, wetenschap, sport, computers en nog veel meer.
Reageer nu. Dan krijg je de vier
nummers voor € 9,95,-.

Winnie de Poeh

Het nieuwste en leukste tijdschrift voor kinderen vanaf 3 jaar! In dit vrolijke maandblad speelt Winnie de Poeh de hoofdrol. E้n van Disney's meest ontroerende en geliefde figuur. ษn elke maand komen er andere Disney vriendjes op bezoek.
Nieuwe abonnees ontvangen Winnie de Poeh voor slechts € 15,- een halfjaar lang voordelig in de bus. U mist zo geen nummer!

Beau Monde

Beau Monde is h้t glamourblad van Nederland. Met elke keer opvallende interviews en reportages, de nieuwste mode, de leukste shop- en uitgaansadressen, prachtige huizen, aantrekkelijke lezersaanbiedingen en beauty tips.
Als u zich nu tot wederopzegging abonneert, betaalt u voor de eerste 6 nummers slechts € 15,-. Beau Monde is elke drie weken genieten!

Bobo 

Bobo is het leukste kleuterblad en stimuleert de ontwikkeling van uw kind op een speelse manier. De voorleesverhalen, spelletjes, zoekplaatjes, versjes, posters en knutselbijlages zijn helemaal afgestemd op de leeftijd van uw kind en zorgen elke 2 weken voor veel plezier!
Nu 7 maal Bobo voor slechts € 10,- !!

Break Out

Hot news, spetterende foto`s, de beste backstage reportages en waanzinnige prijzen. In Break Out! lees jij wekelijks alles over popsterren, films, sex en relaties, trends, soap, sport en mode.
15 weken lang Break Out! in de bus voor maar € 15,-, je krijgt dus een korting van bijna 50%!

Celebrity

Celebrity is de eerste Nederlandse glossy met alleen internationale sterren uit de film-, muziek- en modewereld. Geen gossip, geen glossip, maar lekker lang lezen, veel kijken, ดhow to`beauty, meer mode en in ieder nummer een exclusief interview.

Als je nu een abonnement neemt, ontvangt je 5 nummers voor € 10,-. Dat is ruim 30% korting.

Computer Idee 

Computer Idee staat elke 2 weken vol nieuws, wetens- waardigheden en handige tips. Computer Idee schrijft op een heldere en leuke manier over computers, nieuwe media, mobiele telefonie en belangrijke ontwikkelingen in de digitale samenleving. Computer Idee test hard- en software, geeft koopadviezen en cursussen.
Neem n๚ een abonnement op Computer Idee en ontvang de eerste 10 nummers
voor slechts € 13,-. Dat is 36% korting op de winkelprijs!

101 Woonideeen 

Het enige woonblad waar je ้cht wat aan hebt!

Word nu abonnee en ontvang 6 nummers voor maar € 18,25 in plaats van € 24,30; dat is een korting van maar liefst 25%!

Baantjer 

U kent hem waarschijnlijk al? U heeft in ieder geval van hem gehoord: De Cock met CeeOoCeeKaa, de rechercheur van de Warmoesstraat die vreemde misdaden al jarenlang met veel succes oplost. Bij deze schitterende collectie ontvangt u gratis de spannendste avonturen van rechercheur De Cock op DVD, het originele Baantjer bordspel en een combi DVD/Videospeler, zodat u altijd kunt genieten van de spannende films. Vraag nu vrijblijvend en zonder enige verdere verplichting het luxe ingebonden kennismakingsdeel op met ้้n van de mooiste verhalen van Baantjer voor slechts 3,88 euro (+ verzendkosten) en ontvang gratis de gouden envelop met inhoud.

Borduren 

Vraag nu voor slechts 3,88 euro (+verzendkosten) het dubbeldikke kennismakingspakket aan van Creatief Modern Borduren inclusief een prachtige moderne borduurset. Bij dit prachtige verzamelwerk ontvangt u gratis een CD-rom waarmee u patronen van al uw foto's kunt maken!

 
Tijdschriften
  Actie Omschrijving
    101 Woonideeen   6 nummers voor € 18.25  
    Ariadne at Home   6 nummers voor € 17.50  
    AutoPodium   4 nummers voor € 12.-  
    Autovisie   5 nummers voor € 7.50  
    Autoweek   10 nummers voor € 10.-  
    AvantGarde   4 maanden voor slechts € 10.-  
    Beaumonde   6 nummers voor € 12.50  
    Beet   12 maanden voor € 38.50  
    Beleggers Belangen   13 nummers voor € 15.-  
    Bloemen & Planten   6 nummers voor € 13.50  
    Bobo   7 nummers voor € 10.00  
    Break Out!   15 nummers voor € 15.-  
    Celebrity   5 Nummers voor slechts € 10,-  
    Computer Idee   10 nummers voor € 13.-  
    Cosmopolitan   5 nummers voor €12.-  
    Disneyland   6 nummers voor € 10.-  
    Donald Duck   13 nummers voor € 13.50  
    Donald Duck Extra   13 nummers voor € 18.50  
    Duiken   12 nummers voor € 42.50  
    Eigen huis & interieur   3 nummers voor € 12.50  
    Elegance   6 nummers voor € 16.-  
    Elektuur   3 nummers voor € 12.50  
    Elle   6 nummers voor € 17.50  
    Elle Eten   6 nummers voor € 17.50  
    Elle Wonen   5 nummers voor € 17.50  
    Elsevier   13 nummers voor € 13.50  
    Esquire   4 nummers voor € 10.00  
    Fancy   15 nummers voor € 25.-  
    FEM/Business   10 nummers voor € 10.-  
    FHM   3 nummers voor € 7.50  
    Fiets   6 nummers voor € 12.-  
    Fietsactief   3 nummers & 12 routekaarten voor € 9.95  
    Flair   26 nummers voor € 30.-  
    Gardens & Country   6 Nummers voor € 18.50  
    Grasduinen   3 nummers Grasduinen voor € 6.95  
    Groter Groeien   6 nummers voor € 15.-  
    Hart voor Dieren   12 nummers voor € 31.50  
    Hitkrant   10 nummers voor € 10.-  
    HP/De Tijd   10 nummers voor € 12,-  
    J/M   3 nummers voor € 7.50  
    Katrien   6 nummers voor € 13.50  
    Kijk   4 nummers voor € 9.95  
    Knipmode   6 nummers voor € 18.50  
    Knippie Baby   Jaarabonnement voor € 9.90  
    Knippie Idee   Jaarabonnement voor € 19.80  
    Libelle   12 nummers voor € 17.50  
    Living   4 nummers voor € 15.-  
    MAN   4 nummers voor € 12.50  
    Margriet   10 nummers voor € 12.50  
    Marieclaire   5 nummers voor € 15.-  
    Midi   6 nummers voor € 16.-  
    Money   5 nummers voor € 10.-  
    Moto 73   10 nummers voor € 19.95  
    Motor   10 nummers voor € 19.95  
    National Geographic Magazine   12 nummers voor € 42.-  
    Natural Body   6 nummers voor € 15.45  
    Nieuwe Revu   10 nummers voor € 12.50  
    One   6 nummers voor € 11.50  
    Opzij   3 nummers voor € 7.50  
    Panorama   10 nummers voor € 15.-  
    Passie   5 nummers voor € 12.50  
    PCM   4 nummers voor € 13.-  
    Pippo   5 nummers voor € 10.-  
    Playboy   5 nummers voor € 12.50  
    Plusmagazine   4 nummers voor € 10.-  
    Pompoen   5 nummers voor € 10.-  
    Power Unlimited   6 nummers voor 14.-  
    Prive   13 nummers voor 10.50  
    Psychologie Magazine   5 nummers Psychologie voor €12.50  
    Quest   12 Nummers voor € 29.95  
    Quote   6 nummers voor € 20  
    Racereport   5 nummers voor € 12.-  
    Residence   5 nummers voor € 16.-  
    Rooie Oortjes   Proefnummer voor € 3.88  
    Runners World   4 nummers voor € 12.-  
    Sante   6 nummers voor € 15.-  
    Satellite   13 nummers voor € 12.50  
    Sesamstraat   6 nummers voor € 13.-  
    Sport International   3 nummers voor € 5.-  
    Sportweek   13 nummers voor € 13.-  
    Starstyle   5 nummers voor € 11.95  
    Start84   8 nummers voor € 12.00  
    Story   26 nummers voor slechts € 26,-  
    Suske en Wiske   Proefnummer voor € 3.88  
    Teletubbies Tijdschrift   6 Nummers voor € 13,-  
    Tina   Neem nu 10 nummers Tina voor slechts € 12.95  
    Tip Culinair   6 nummers voor € 15.95  
    Top Sante   6 nummers voor € 15.-  
    Tuinieren   6 nummers voor € 15.-  
    Viva   26 nummers voor € 26.-  
    Voetbal International   10 nummers voor € 13.50  
    Vorsten Royale   5 nummers voor € 15.-  
    Vrij Nederland   8 nummers voor € 8.-  
    VTwonen   5 nummers voor € 15.-  
    Win Magazine   3 nummers voor € 12.50  
    Woonverstandig   Gratis woningfinanciering advies  
    Yes   10 nummers voor € 10.-  
    Z@pp&Zo   6 nummers voor € 12,50  
    ZoZitDat   7 nummers voor € 15.-  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Toppers Gratis
Gsm +ps2+ Beertender+2 KLM tickets
Gratis pensioenanalyse twv € 200,00!
Gratis mode catalogus
Gratis  baby catalogus
Gratis informatie ID keukens
Gratis  Walz baby catalogus
Gratis  4 x VARA tv-gids
Gratis  erotiek catalogus 
Gratis  NTI studiegids
Gratis  Afslank advies
Gratis  babypakket
Gratis  inkt
6 cent korting op benzine
Gratis 250 visitekaartjes 
Gratis filternet
Gratis poster van uw digitale foto
Gratis € 5 waardebon 
Gratis inschrijven datingsite
300 minuten p/m voor € 6.50 p/m 
Gratis lipsticks + rugzak
Aanbieding rubrieken
Laatste nieuwe acties
Cosmetica/Verzorging
Boek, Film & Muziek
Vakantie en Reizen
TV Gidsen & Strips
Mode & Cursussen
Eten & Drinken
PC & Mobiel
Geld & Hypo
Geschenken
Algemeen
Cursussen
Er Op Uit
Vrouwen
Senioren
Mannen
Ouders
Jeugd
Wonen
Erotiek
Cultuur
Auto

 

GSM Aanbiedingen

Gratis GSM + BREEDBEELD TV

Gratis GSM +XBOX OF PLAYSTATION

Linkpartners

Kortingswinkel

Gsm2000.nl

Veilplaats.nl

Moerstaal.nl

Snelstarter

Gratismarkt.nl

detop50.nl

Tip100.nl

Weblinkplaza.nl

Nattehumor.nl

Mooie babes

Lachspieren

Xxxhumor

Rubrieken.com

 

 

 

 

 

 

Adverteren via Kliks.nl

Nedstat Basic - Free web site statistics Nedstat Basic - Free web site statistics Nedstat Basic - Free web site statistics Nedstat Basic - Free web site statistics Nedstat Basic - Free web site statistics